Start ouderenzorg op Zorgboerderij 't Raakeind

5/2/2021 

Per 1 april 2021 zal er op Zorgboerderij ’t Raakeind een groep ouderen gaan starten. Dit gaat plaatsvinden op twee dagen per week, de woensdag en de zaterdag. Zoals u misschien al gezien heeft, is onze website nog erg gericht op de zorg van mensen met een verstandelijke beperking. Deze zorg is met name gericht op participeren in de maatschappij door mee te werken op een regulier melkveebedrijf. De ouderenzorg zal meer gericht zijn op het beleven van een ontspannen omgeving waarin genoten kan worden van dieren, planten, aarde en gezellig samen zijn. Wij kijken altijd naar de individuele hulpvraag en wensen van de deelnemer en wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Momenteel zijn we druk bezig met het aanpassen van onze website, het vinden van vakkundig personeel en zijn we aan het kijken welke praktische aanpassingen er nog gedaan moeten worden om ouderen een fijne dagbestedingsplek te kunnen bieden op onze boerderij. Mocht u interesse hebben om u naaste in aanmerking te laten komen voor een dagbestedingsplaats op onze zorgboerderij, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.