Een heerlijk uitstapje!

Vandaag een top dag gehad. We zijn heel de dag de hort op geweest. Vanmorgen om half 10 thuis vertrokken naar Waspik. Hier zit Govers Mechanisatie, Harm heeft hier zijn nieuwe CASE tractor gekocht. Helemaal blij was men dat iedereen een keer in de tractor kon zitten. Een uitgebriede rondleiding door het bedrijf en heerlijke warme chocomel met slagroom en grote koek gaven een extra tintje! Ger, bedankt voor je gastvrijheid!

Natuurlijk kan een excursie van Zorgboerderij 't Raakeind niet zonder een heerlijk frietje! 

Als laatste zijn we naar Planten kweker Stefan Snepvangers geweest. Met Stefan hebben we al meerdere malen een samenwerkingsverband gehad. Onze pallets kunnen we altijd bij Stefan op halen en ook hebben we al eens licht productief werk gedaan. Nu kregen we een uitgebreidde rondleiding door het hele bedrijf. Bij ons vertrek kreeg iedereen en skimmia plant voor thuis mee! Bedankt voor dit allen!

Het was een fijne dag, maar zoals zo vaak geven de foto's meer beeld dan mijn verhaal, geniet dus voor al van alle mooie kiekjes!

Groeten Desiree