5 jarig jubileum

Dit jaar bestaan we 5 jaar met onze zorgboerderij. Dit hebben we afgelopen zaterdag gevierd.
In de middag hebben we een re√ľnie gehouden voor oud hulpboeren en begeleiders. Ook waren de ouders en andere medewerkers van SOVAK van harte welkom om informeel, onder het genot van een hapje en drankje, gezellig met elkaar bij te buurten.
Daarna zijn we met de hulpboeren en begeleiders lekker een hapje gaan eten. De BBQ!

Graag willen Harm en ik iedereen via deze weg nogmaals hartstikke bedanken voor 5 jaar zorgboerderij. Jos heeft het mooi verwoord in zijn toespraak: we zijn 5 jaar geleden begonnen met niets. De kantine in de garage, het pad hier naar toe hebben we samen nog aangelegd. Maar ook in het boeren, omgang met mensen met een beperking en het vinden van passende werkzaamheden zijn we van niets naar een geweldig team gegaan.
Dit hadden we niet gekund zonder de gedreven werknemers van SOVAK, een organisatie die een visie nastreeft waar wij ons volledig in kunnen vinden. In het bijzonder natuurlijk Jos en Nicolette, die dagelijks weer met veel plezier deze kant op komen. Iedere dag is het maar weer afwachten wat het boeren leven vandaag te bieden heeft. En iedere dag gaan zij hier weer vol goede moed in.

Als laatste natuurlijk nog een groot woord van dank voor alle hulpboeren die zich iedere dag weer inzetten om het beste voor de dieren en het boerderij te realiseren.
Nooit met gemopper, nooit met tegenzin, altijd met frisse moed!

Dank jullie wel!!!

En nu vol goede moed, op naar de volgende 5 jaar. Hopelijk worden ze weer net zo innovatief, creatief en vooral gezellig!

Heel veel groeten Harm en Desiree